Nuorisovakuutus netistä

Kilpailuta nuorisovakuutus netissäNuorisovakuutus on 18-28 -vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettu vakuutus, joka tavallisesti sisältää sekä kotivakuutuksen, matkavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen – ja voit hankkia ja kilpailuttaa sen kätevästi netissä. Myös yhtiön vaihto onnistuu. Hinta on edullinen ja vakuutuspaketti sopii erinomaisesti niin opiskelijoille kuin työssäkäyville nuorille. Osaan paketeista kuuluu myös oikeusturvavakuutus ja vastuuvakuutus.

Miksi ottaa nuorisovakuutus? Se on pakettina halvempi kuin osa-alueet erikseen.

  • Kotivakuutus nuorelle: Korvaus varkauksista, ilkivallasta, vesivuodoista, sähkölaitteiden vioista ja monesta muusta. Hyödyllinen sekä soluasunnossa että omassa asunnossa asuvalle. Kotivakuutuksessa saattaa olla jokin asunnon pinta-alaa rajoittava säädös – esim. vakuutuksen voi ottaa vain alle 65 neliömetrin asunnoille.
  • Matkavakuutus: Nuorena kannattaa elää ja matkustaa! Tavallisesti nuorten matkavakuutukset korvaavat sairaalakulut ja varmistavat, että pääset nopeasti luotettavaan hoitoon. Tavallisesti perinteinen matkavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta, mutta sellaisen voi ottaa erikseen. (Toki muutamilla tarjoajilla myös matkatavarat saattavat sisältyä kokonaispakettiin.)
  • Tapaturmavakuutus: Tapaturmavakuutus sisältää yleensä hoitokulut tapaturman sattuessa sekä korvauksen kuoleman tai pysyvän haitan tapauksissa.
VakuutusyhtiöKuvaus
Pohjola VakuutusVuodesta 1891 toiminut Pohjola on yksi johtavista vakuutusyhtiöistä.
FenniaAsiakkaat omistavat Fennian. Täältä voit pyytää tarjouksen koko perheen vakuutuspaketista.
POP-vakuutusDigivakuutusyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt nettiin.
TurvaYli 50 toimipistettä - ja helppokäyttöinen verkkokauppa.
IFLaaja valikoima vakuutuksia niin henkilö- kuin yritysasiakkaille.
LähitapiolaKaikki tarpeellinen suoraan verkkokaupasta - saat myös S-bonusta.
AktiaYksilöllisiä vakuutusratkaisuja.

Nuorisovakuutuksen voi hankkia kätevästi netistä. Voit myös halutessasi vaihtaa vakuutusyhtiötä netissä – sinun vain täytyy antaa uudelle vakuutusyhtiöllesi lupa irtisanoa vanha sopimus – he hoitavat kaiken puolestasi.