Hanki eläinvakuutus lemmikille netistä

Eläinvakuutus netistä koiralle, kissalle tai hevoselleEläinvakuutus takaa lemmikillesi laadukkaan hoidon! Kotieläimen sairaus ja loukkaantuminen ovat kova pala kaikille. Eläimen hyvinvointi ja hoito ei saisi olla kiinni rahasta – ja siksi lemmikille kannattaa hankkia erillinen vakuutus.

Eläinvakuutus sopii hyvin koiralle, kisalle, hevoselle – myös pennulle ja varsoille. Tavallisesti näiden lemmikkieläinten vakuutukset voi ostaa kätevästi suoraan netistä. Mutta useimmat vakuutusyhtiöt tarjoavat eläinvakuutuksen tarvittaessa myös käärmeelle, papukaijalle, minipossulle tai vaikkapa marsulle. Näiden vakuutussopimusten tekemiseen kuitenkin vaaditaan joko soitto asiakaspalveluun tai käynti vakuutusyhtiön toimipisteessä.

  • Nopea & paras mahdollinen hoito
  • Korvaus eläimen ulkopuolisille aiheuttamista vahingoista
  • Mahdollisuus sitoa eläinvakuutus kotivakuutukseen
VakuutusyhtiöKuvaus
Pohjola VakuutusVuodesta 1891 toiminut Pohjola on yksi johtavista vakuutusyhtiöistä.
FenniaAsiakkaat omistavat Fennian. Täältä voit pyytää tarjouksen koko perheen vakuutuspaketista.
POP-vakuutusDigivakuutusyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt nettiin.
TurvaYli 50 toimipistettä - ja helppokäyttöinen verkkokauppa.
IFLaaja valikoima vakuutuksia niin henkilö- kuin yritysasiakkaille.
LähitapiolaKaikki tarpeellinen suoraan verkkokaupasta - saat myös S-bonusta.
AktiaYksilöllisiä vakuutusratkaisuja.

Tavallisesti koirien, kissojen ja hevosten eläinlääkärikuluvakuutus on voimassa koko niiden eliniän. Enimmäiskorvauksen määrä ei yleensä laske, vaikka eläin ikääntyisikin.

Vakuutuksen piiriin saattaa eläinlääkärin kulujen lisäksi kuulua esimerkiksi eläimen menetys – eli korvaus kuoleman varalta. Tätä korvausta kukaan ei tietysti toivo saavansa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että isojen kotieläinten hautaus saattaa olla kallista. Näin vakuutuskorvaus saattaa auttaa selviytymään tästä maksusta.

Pidä huolta lemmikkieläimistäsi. Hanki eläinvakuutus netistä!