Saldo.com lainaa jopa 5000 euroa

Saldo.com laina & luottoraja

Saldo.com on täysin uudenlainen laina.

Ai miksi? Koska haluat eroon turhista luottokorteista ja haluat käyttää helppoa ja yksinkertaista lainapalvelua, jossa maksat vain nostamastasi summasta.

Saldo.com on juuri tätä. Se tarjoaa käyttöösi luottorajan (jopa 5000€), josta voit nostaa rahaa haluamasi summan milloin itse haluat. Lainaa voi nostaa niin verkossa, tekstarilla kuin mobiilissa erillisellä applikaatiolla.

Kyseessä on siis hieman kuin laina, joka on luottokortti kännykässä.

Saldo.com laina

Näin saat Saldon käyttöösi

  • Siirry sivustolle Saldo.com.
  • Valitse paljonko lainaa tarvitset.
  • Täytä hakemus.
  • Saat luottopäätöksen.
  • Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa.

Kun luot itsellesi tilin Saldoon, saat käyttöösi luottorajan. Sinun ei siis tarvitse nostaa koko valitsemaasi luottorajan maksimia yhdellä kertaa. Jos rajasi on 5000 euroa, voit silti nostaa esimerkiksi 1000, 2000 tai vaikkapa 500 euroa kerrallaan.

Maksat kulut vain nostamastasi summasta, et koko luottorajastasi. Lisäksi palvelun käytöstä veloitetaan tilinhoitokulu 4,90 euroa per kuukausi.

Miten palvelua käytetään?

Jos olet jo avannut itsellesi tilin, seuraava vaihe on itse noston tekeminen.

Voit nostaa rahaa tilillesi lähettämällä tekstiviestin (ilmainen). Lisäksi rahan nostaminen onnistuu suoraan Saldo.com -sivustolta, joihin voit kirjautua PIN-koodilla tai verkkopankkitunnuksilla. Valitse vain sivulta kohta “Tee nosto”.

Nostetusta rahasummasta veloitetaan 10 prosentin nostokulu. Lainan nimelliskorko on 29 prosenttia ja tilinhoidosta veloitetaan 4,90 euroa per kuukausi.

Saat myös korotonta maksuaikaa – keskimäärin 30 päivää per nosto.

Tarkemmat tiedot hinnoittelusta ja palvelun käytöstä löydät itse Saldo.com -sivuilta.

Kuka voi hakea?

Saldoa voivat hakea kaikki 20-vuotiaat tai tätä vanhemmat henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa.

Sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa – sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lopullinen päätös lainan myöntämisestä tapahtuu hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tavallisesti päätöksen saaminen vie vain muutamia minuutteja.

Luottorajasi suuruus määrittyy riskianalyysin ja luottokelpoisuustarkistuksen perusteella. Saldo.com on vastuuntuntoinen lainapalvelu ja täten kukin asiakas saa käyttöönsä omaan tilanteeseensa sopivan luottorajan.

Ei enää luottokorttia

Saldo.com on kuin luottokortti, mutta ilman korttia.

Voit käyttää Saldoa arjen ostosten hoitamiseen, yllättävien kulujen kattamiseen tai ihan mihin tahansa itse haluatkaan. Lainan avulla voit lähteä vaikka matkalle, korjata autosi tai ostaa uuden sohvan. Ihan mitä vain.

Lainan maksaminen onnistuu kätevästi joko kuukausittain osamaksuna tai isompana kertasuorituksena. Lisäksi saat lisäpalveluna mahdollisuuden lunastaa maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää lyhennyksen eräpäivää. Lisäpalveluista veloitetaan kuitenkin hinnaston mukainen pieni hinta.

hae-lainaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *