Pikavippi 18v

Pikavippi 18v täyttäneelle suomalaiselle

Kaikki vippifirmat eivät tarjoa lainaa 18-vuotiaille. Jos kuitenkin elät vastuullista elämää ja olet varma, että pystyt maksamaan lainasi takaisin, ei ole mitään estettä sille etteikö 18v voisi saada pikavippiä. Tässä artikkelissa kerromme mistä ja miten.

Alta löydät 3 suosittua lainapalvelua, joista myös 18-vuotias voi saada pikaluottoa.

Euroloan.fi
Sekä kulutusluotto, pikalaina että luottotili ovat saatavilla kaikille täysi-ikäisille. Lainaa on mahdollista hakea 100 – 5000 euroa.

Euroloan on pärjännyt monissa vertailuissa erinomaisesti ja onkin yksi halvimmista vaihtoehdoista.

Kuten kaikissa vippipalveluissa, rahaa siirretään vain kello 7-23 välisenä aikana. Rahat tulevat tilille noin 10 minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Express-lainana jopa tätäkin nopeammin.

Euroloan on suomalainen lainapalvelu.

Siirry Euroloaniin >>

Lainasto.fi
Lainasto tarjoaa 100-400 euron pikavippiä 18v täyttäneille. Tämän palvelun kautta on mahdollista myös hankkia erillinen Moni MasterCard, joka tarjoaa 400€ luottorajan käyttöösi ilman vuosimaksua.

Hakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri, mutta niitä käsitellään vain 7-23 välisenä aikana. Huomaathan, että Lainaston tililuotossa ikäraja on 21 vuotta.

Siirry Lainastoon >>

PikaVippi.fi
Legendaarinen ja alkuperäinen Pikavippi.fi tarjoaa myös lainaa 18-vuotiaalle 100, 200 tai 300 euroa. Maksuaikaa saat halutessasi maksimissaan 6 kuukautta eli 184 päivää.

Hakemus on helppo ja nopea täyttää netissä. Tarvitset vain nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Siirry Pikavippi.fi:hin >>

Miten lainan hakeminen yleensä tapahtuu?

Jos luottotietosi ovat kunnossa, olet Suomen kansalainen ja haet pikavippiä 18v – näin lainahakemus yleensä etenee.

  1. Tutustu tietoihin, hintoihin ja lainaehtoihin.
  2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai muulla hyväksytyllä tavalla.
  3. Täytä lainahakemus. Hyväksy lainaehdot. Lähetä hakemus.
  4. Saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa.
  5. Jos päätös on positiivinen, rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa.
  6. Maksat pikavipin takaisin sovitulla tavalla sovittuun aikaan.

Tavalliset vaatimukset

Yleensä lainafirmat vaativat, että olet suomalainen (Suomen kansalainen), sinulla on vakituinen osoite Suomessa, verkkopankkitunnukset, puhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Lisäksi luottotietojesi tulee tietysti olla kunnossa ja sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tarvitsenko takaajan tai vakuuksia?

Et. 18v voi saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki yllä esitellyt lainapalvelut myöntävät lainat ilman vakuuksia ja takaajia.

Voinko hakea lainaa yöllä?

Hakemuksia voi lähettää 24h eli ympäri vuorokauden, mutta hakemuksia käsitellään vain vippipalveluiden aukioloaikoina. Yleensä tämä tarkoittaa noin kello 7-23.

Mitä kuluja vipistä tulee?

Se riippuu hieman vippifirmasta. Tavallisesti pikavippi 18v kuluihin sisältyy vain luoton korko. Osa firmoista voi kuitenkin ottaa rahan nostamisesta erillisen nostopalkkion.

Esimerkiksi Lainasto.fi:llä lainahakemuksen tekeminen on ilmaista. Tällöin esimerkiksi 100€ lainalle tulee 12 kuukauden maksuajalla kuluja yhteensä 37,5 euroa. Vastaavasti 400 euron pikaluotolle kuluja tulee vuodessa 150 euroa ja maksat tällöin takaisin yhteensä 550 euroa.

Mitä muita vaihtoehtoja 18-vuotiaalle on?

Suurin osa lainatuotteista on suunnattu yli 20 tai 21-vuotiaille. Läheskään kaikki pikavippifirmat eivät myönnä luottoa 18 ja 19-vuotiaille.

Voit aina pyytää lainaa myös sukulaisilta ja tuttaviltasi. Todennäköisesti he eivät pyydä sinulta edes korkoa. Etkä varmasti tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Miten muuten voin tienata lisää rahaa?

Emme halua suositella pikavippejä 18-vuotiaille. Pikalainan hakeminen edellyttää, että osaat pitää omasta taloudestasi huolta, sinulla on jatkuvat tulot ja olet varma, että saat maksettua vipin takaisin. Nämä lainatuotteet on tarkoitettu vain väliaikaisten ja yllättävien rahan tarpeiden kattamiseen. Ei ryypiskelyyn tai bilettämiseen.

Voit tienata lisää rahaa esimerkiksi hankkimalla osa-aikaisen työn, myymällä vanhoja tarpeettomia tavaroitasi tai auttamalla sukulaisiasi erilaisia pienissä askareissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *