Lainaa pienellä korolla

Olipa lainatarpeesi 500, 1000, 2000, 5000, 10 000 tai vaikka 20 000 euroa – tai mitä muuta tahansa – yksi asia on varma: haluat minimoida kaikki kulut ja saada lainaa niin halvalla kuin mahdollista.

Miten sitten varmistat, että saat lainaa pienellä korolla? No tietysti kilpailutat ja vertaat lainasi! Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että helpoiten homma hoituu yksinkertaisesti kilpailutuspalvelun kuten OmaLaina.fi:n kautta. Sinun ei itse tarvitse pyytää lainatarjousta kymmeniltä eri pankeilta ja yrityksiltä, vaan saat yhden palvelun kautta useamman tarjouksen, jotka vertaat helposti – ja yksinkertaisesti valitset parhaan.

OmaLaina Logo

Hae lainaa!
Kilpailuttaa lainatarjoajat puolestasi.

Summat 100 € - 50 000 €

Palvelun käyttö on sinulle ilmaista.
hae-lainaa
Saldo LogoAivan kuin luottokortti - mutta ilman korttia!

Saat käyttöösi jopa 5000 euron luoton, josta nostat juuri haluamasi kokoisia summia!
hae-lainaa
Euroloan LogoLuotettava ja vastuullinen kumppani rahoitusasioissa.

Luottoraja jopa 5 000 €.
hae-lainaa
Limiitti Logo
50-500 euron ensilainan ilman kuluja ja korkoja. Maksuaika 30 päivää.

Tarjolla myös jopa 3000€ suuruinen joustava luottovaihtoehto!
hae-lainaa
Lainasto LogoSaat käyttöösi 2000€ suuruisen joustavan limiittiluoton.

Hakeminen on maksutonta. Voit nostaa haluamasi summan - ja maksat kulut vain nostamastasi summasta.
hae-lainaa
Everyday LogoEveryday on kuin luottokortti kännykässä.

Saat käyttöösi 2000€ luottorajan ilman vuosimaksuja tai piilokuluja.
hae-lainaa
Bigbank Logo
2000 - 20 000 euron suuruista lainaa kaikkiin tarpeisiin.

Ilman vakuutta jopa 10 000 euroa 6-72 kk laina-ajalla.

Yhteishakija (yhdessä esim. kumppanisi kanssa) voi saada jopa 20 000 euroa 6-120 kk maksuajalla.
hae-lainaa

Tietysti erilaisten vertailuiden kohdalla lopputulokseen vaikuttaa vahvasti se, montako lainapalvelua ja mitkä palvelut vertaillussa on mukana.

Vertaa korkoja

Jos haluat itse nähdä enemmän vaivaa saadaksesi lainaa pienellä korolla, voit aloittaa korkojen vertaamisen netistä. Siirry siis useiden ei vippi- ja lainayritysten verkkosivustoille ja tarkista, millaiset korko- ja muut kulut haluamallesi lainasummalle luvataan.

Etsi 3-10 tunnettua lainanmyöntäjää (pankki / muuta luotottajaa) ja katso, paljonko haluamasi lainasumman korko on.

Luonnollisesti pienissä tonnin tai parin luotoissa korkoprosentti on yleensä suhteessa suurempi kuin suuremmissa autolainoissa ja asuntolainoissa.

Pienissä lainoissa sinulla on myös mahdollisuus vertailla eri lainamuotoja: jatkuva kulutusluotto, pieni pikavippi ja perinteinen luottokortti ovat kaikki hyvin erityyppisiä tuotteita.

Tee itsestäsi haluttavampi lainaaja

Monella lainafirmalla lainan korkoon vaikuttaa myös itse hakija. Jos sinulla ei ole aikaisempia velkoja, olet vakituisessa ja kokopäiväisessä työssä, tienaat suhteellisen hyvin ja tulosi ovat hyvät suhteessa menoihisi, olet erittäin haluttu lainanottaja.

Kun toimitat pankille tai muulle luotottajalle kaikki heidän pyytämänsä tiedot ja annat heille positiivisen kuvan tilanteestasi, voidaan lainaa myöntää pienellä korolla sekä autoon, asuntoon että kulutustarkoituksiin.

Huomioithan, että isompia lainoja kannattaa usein hakea yhdessä puolisosi tai kumppanisi kanssa. Lisäksi lasten määrä ja ikä, kotieläimet, työpaikan vaihdos, muuttaminen ja tiedossa oleva palkankorotus ovat kaikki asioita, jotka voivat vaikuttaa lainan kuluihin.

Takaus tai vakuus

Luonnollisesti saat lainaa pienemmällä korolla, kun olet valmis tarjoamaan summalle vakuuden tai sinulla on takaaja. Usein pieniä pikalainoja ja joutoluottoja voi hakea netistä täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Isompien lainojen, kuten asunto- ja autolainojen kohdalla, usein itse ajoneuvo tai asunto toimivat vakuutena – ainakin osittain.

Etenkin perinteisten pankkien kohdalla vakuudettoman ja vakuudellisen luoton koroissa on usein suuri ero.

Koroton ensilaina

Jos olet hakemassa pienempää 50-400 euron suuruista ensilainaa, voit saada sen jopa ilman korkoja ja kuluja. Kirjoitimme aikaisemmin erillisen artikkelin aiheesta. Voit lukea täältä miten saat korottoman ensilainan.

Käytännössä muutamat lainafirmat tarjoavat ensilainan ilman korkoja ja kuluja saadakseen asiakkaan kokeilemaan palveluaan.

Yhteenveto

Nyt tiedät jo hieman enemmän siitä, mitkä asiat vaikuttavat korkokuluihin ja miten saat lainaa pienellä korolla netistä.

Pyydä lainatarjous useammasta paikasta, vertaa kuluja ja muita vaatimuksia ja valitse paras kokonaisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *