Omalaina.fi:stä saat lainaa 100-50 000€

Omalaina on suomalainen lainanvälittäjä

Älä tuhlaa aikaasi – anna Omalainan kilpailuttaa 100-50000€ suuruinen laina puolestasi!

OmaLaina.fi on lainanvälittäjä. Sinä täytät vain yhden lainahakemuksen, mutta Omalaina hakee sinulle tarjouksen useilta eri rahoitusyhtiöiltä ja valitsee sinulle parhaan. Tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. Näin säästät lainojen kilpailutuksessa aikaa ja rahaa – Omalainan avulla!

Miksi valita Omalaina?

  • Palvelun käyttö on ilmaista
  • Säästät koroissa – Omalaina etsii sinulle parhaan lainan
  • Saat edullisen lainatarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään
  • Turvallinen – jo yli 300 000 suomalaista asiakasta
  • Ei vakuuksia – et tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia

Miten Omalaina.fi toimii?

Omalaina on ns. lainanvälittäjä. Sinä siis täytät lainahakemuksen jo Omalaina.fi:ssä, jonka jälkeen palvelu hakee puolestasi lainatarjoukseksen useilta eri luotottajilta. Artikkelin kirjoitushetkellä palvelussa oli mukana yli 10 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Tämän jälkeen OmaLaina toimittaa saamansa tarjoukset asiakkalleen eli sinulle. Tarjoukset ovat ilmaisia eivätkä siis sido sinua mihinkään. Mikäli tarjous tuntuu hyvältä, voit hyväksyä sen.

Itse lainan hakeminen tapahtuu kirjautumalla suoraan luotonantajan järjestelmään omilla pankkitunnuksillasi. Koska antamasi tiedot ovat jo järjestelmässä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vahvistaa lainahakemus. Parhaimmillaan saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Pisimmillään lainan maksuun kuluu korkeintaan 3 päivää.

Omalaina lainatarjous

Hyvä tietää
OmaLaina.fi:llä on suojatut (SSL) yhteydet niihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Lainahakemuksesi siis käsitellään reaaliajassa.

Mikä on Omalainan ikäraja?

Omalainan kautta voi hakea lainaa kuka tahansa vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Palvelu on siis avoin kaikille täysi-ikäisille suomalaisille. Saamasi lainatarjoukset voivat luonnollisesti riippua iästäsi, sillä osa Omalainan yhteistyökumppaneista saattaa vaatia korkeampaa ikää.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Artikkelin kirjoitushetkellä Omalainan yhteistyökumppanit myöntävät lainaa aina 100 eurosta 50 000 euroon asti.

Laina-ajan voi valita 1-10 vuoden väliltä. Laina-aika luonnollisesti vaikuttaa kuukausierän suuruuteen huomattavasti.

Lainatarjousta varten sinulta pyydetään tietoja muun muassa tuloistasi, kuluistasi, mahdollisista muista lainoistasi ja mahdollisista muiden lainojen takauksistasi. Nämä voivat vaikuttaa saamasi tarjouksen korkoon, joten ole rehellinen täyttäessäsi tietoja.

Kokemuksia – onko Omalaina luotettava?

Palvelulla on ollut yhteensä yli 300 000 asiakasta Suomessa ja 98,7 % asiakkaista suosittelee palvelua. Tärkeitä tekijöitä käyttäjien positiiviseen kokemukseen ovat olleet muun muassa palvelun riskittömyys ja maksuttomuus, sekä itse sivuston helppokäyttöisyys.

Luonnollisesti itse palvelun sisällöllä on paljon merkitystä kokemukseen: koska Omalaina säästää asiakkaan aikaa ja rahaa, on kokemus luonnollisesti hyvä.

On myös huomionarvoista mainita, että Omalaina on 100 % suomalainen palvelu.

Yhteistyökumppanit

Omalaina tekee yhteistyötä yli kymmenen pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Omalaina ei siis itse myönnä lainaa, vaan kilpailuttaa lainan sinun tarpeitesi perusteella ja toimittaa sinulle parhaan tarjouksen.

Vuosikorko ja laina-aika vaihtelevat sekä lainasumman että lainanhakijan tietojen mukaisesti. Muista tarkistaa sekä korot että muut lainaehdot tarjouksesta ennen sen hyväksymistä.

Löydät listan yhteistyökumppaneista OmaLaina.fi:stä.

Yhteystiedot & asiakaspalvelu

Omalainan toimitilat ovat virallisesti Helsingissä, mutta käyntiosoitteessa ei ole asiakaspalvelua. Asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä.

Postiosoite:
PL 644,
00101 HELSINKI

Käyntiosoite:
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
(ei asiakaspalvelua)

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse osoitteessa:
[email protected]

Yhteenveto

Kun haluat edullisen lainatarjouksen nopeasti ja luotettavasti, OmaLaina auttaa.

Helppokäyttöinen palvelu ja nopea tarjousten toimittaminen tekevät kokemuksesta hyvän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *