Matkalaina – lainaa matkaa varten

Hae matkalainaa netistä ilman vakuuksiaTarvitsetko rahaa matkaa varten? Matkalaina eli ns. matkaluotto on varteenotettava vaihtoehto, jos pohdit miten ja mistä lainaa matkaa varten löytyisi.

Matkalaina on erityinen matkailuun tarkoitettu kulutusluotto, jonka avulla rahoitat tarvittaessa osan tai koko reissusi aina 50 eurosta jopa 15 000 euroon asti.

Ota lainaa hakiessasi huomioon, että rahojen saapuminen tilillesi voi viedä muutaman pankkipäivän (riippuen lainapalvelusta ja lainasummasta). Jos siis tarvitset rahaa matkan varaamiseen, kannattaa lainahakemus tehdä jo muutamia päiviä etukäteen.

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Rahaa matkalle vaikka kesken reissun

Matkalainaa voit hakea kätevästi netistä. Jos siis pidemmällä reissulla alkavat eurot (tai paikallinen valuutta) loppua, voit täyttää hakemuksen kätevästi verkossa – kunhan sinulla on verkkopankkitunnukset vielä tallessa.

  1. Tunnistaudu valitsemaasi palveluun (tai kilpailuta matkalainasi OmaLaina.fi:ssä).
  2. Täytä kaikki hakemuksessa pyydetyt tiedot.
  3. Saat lainapäätöksen välittömästi.
  4. Rahat tulevat tilillesi nopeasti.
  5. Nauti matkastasi.

On luonnollisesti suositeltavaa suunnitella matkan budjetti ja rahan tarve etukäteen. Reissussa voi kuitenkin syntyä yllättäviä kuluja ja tarpeita.

Harkitse matkan päällä (tai ennen matkan varaamista) taloustilanteesi tarkkaan. Tarvitsetko todella lainaa? Onko luoton hakeminen ainut vaihtoehto – vai voisiko esimerkiksi sukulaisesi, kaverisi tai puolisosi lähettää sinulle hieman lisää rahaa ilman kuluja?

Reissuun nyt – kulut vasta myöhemmin

Kuten ehkä jo ymmärsitkin, on matkaluotossa myös yksi suuri etu: sitä ei tarvitse maksaa tänään kokonaan takaisin.

Tavallisesti hotellit ja lennot pitää muuten maksaa tänään kokonaan joko pankkitililtä tai luottokortilta – mutta matkalainan avulla voit maksaa kaikki varausmaksut tänään, mutta hoitaa itse lainan takaisinmaksun vasta myöhemmin. Tarvittaessa myös osamaksuna.

Kannattaa tutustua eri lainantarjoajien osamaksu- ja kertamaksuehtoihin ennen lainan ottamista. On melko tavallista että noin 500-2000 euron suuruiselle matkaluotolle tarjotaan noin 12 kuukauden maksuaikaa. Aika- ja lyhennyserien suuruus riippuu kuitenkin täysin lainayhtiöstä.

Älä ota luottoa turhaan

Matkailu avartaa. Se on aina ihanaa ja virkistävää – mutta lainan ottaminen matkaa varten kannattaa aina pohtia todella tarkkaan. Jos et ole varma rahallisesta tilanteestasi – erityisesti takaisinmaksukyvystäsi – ei matkalainaa kannata hakea netistä.