Kulutusluotto ilman vakuuksia

Hae kulutusluotto netistä ilman vakuuksiaMikä kulutusluotto on? Se on tavallisesti vakuudeton luotto, joka on pientä pikavippiä suurempi laina. Tavallisesti kulutusluoton hakeminen on kuitenkin tehty helpoksi ja nopeaksi – ja se soveltuu täten hyvin pieniin ja keskisuuriin odottamattomiin kuluihin elämässä.

Miten haku tapahtuu?

 1. Valitse alta yksi suosittelemistamme palveluista.
 2. Tunnistaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
 3. Täytä hakemuksen kaikki pyydetyt tiedot.
 4. Saat lainapäätöksen nopeasti.
 5. Rahat tulevat tilillesi heti.

Alla esitellyt palvelut sopivat hyvin noin 50 – 5000 euron suuruisten lainojen hakemiseen. Jos olet hakemassa yli 5 000 euron suuruista lainaa, suosittelemme kilpailuttamaan lainasi.

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Entä rahan käyttäminen?
Otitpa sitten kertaluontoisen kulutusluoton tai jatkuvan ns. joustoluoton, rahan käytöstä ei sinulta kysellä erikseen. Voit siis täysin vapaasti käyttää rahat mihin haluatkin.

Se on takaisin maksaminen, josta lainayrityksissä ollaan kiinnostuneita. Jos maksusi saapuvat sovitussa aikataulussa, kukaan ei kysele sinulta mitään.

Voit siis lähteä matkalle, pitää isot synttärijuhlat, ostaa lapsellesi vaatteita tai maksaa vaikkapa vuokran.

Suosittelemme sinua kuitenkin suunnittelemaan rahankäyttösi huolella. Luoton hakeminen kerran tai kaksi – tai silloin tällöin – ei välttämättä ole vielä huolestuttavaa. Toimivathan jotkin kulutusluotot hieman kuin luottokortit. Niitä käytetään väliaikaisesti, kun oman tilin rahat eivät riitä.

Mutta jos käytät luottoa jatkuvasti normaaliin elämiseen – on aika miettiä elämäntapojasi ja kulujasi uudestaan. Uutta lainaa ei tule ikinä hakea vanhan maksamiseen.

Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, ota yhteyttä oman paikkakuntasi velkaneuvontaan. Velkaneuvojan avulla saat toivottavasti taloutesi takaisin raiteilleen.

Entäs maksaminen?

Tavallisesti kulutusluoton maksaminen hoidetaan takaisin joko kerralla tai erissä. Yleensä sinä saat itse valita näistä kahdesta mieluisemman vaihtoehdon.

Moni luottoyhtiö on kuitenkin asettanut takaisinmaksun erille minimisuuruudeen. Minimilyhennys on tavallisesti sidottu suoraan lainan suuruuteen. Jos siis minimilyhennys on 10% lainasummasta, tulee 2 000 euron lainasta lyhentää ensimmäisessä erässä 200 euroa. Näin lainasumma pienenee. Jos korkojen osuus lyhennyksestä on ollut esim. 40€, on pääoman lyhennykseen käytettävissä 160 euroa. Näin itse lainaa on jäljellä 2 000 – 160 euroa eli 1 840 euroa. Seuraavan kuun minimilyhennys on täten 184 euroa, josta jälleen osa käytetään koron maksuun ja osa pääoman lyhentämiseen.

Maksaminen onnistuu suurella osalla lainayhtiöistä seuraavilla tavoilla.

 • Perinteisesti paperisella laskulla suoraan postiluukusta.
 • Lasku sähköpostiin.
 • Lasku netpostiin.

Tarvitsenko takausta tai vakuutta?

Suurin osa netin ns. pikalaina- ja kulutusluottoyrityksistä tarjoaa lainat ilman vakuuksia ja takaajia.

Paino sanalla suurin osa. Voit tietysti halutessasi hakea myös sellaista lainaa, johon tarvitaan vakuus tai takaaja. Yleensä vakuudellisen luoton etuna on pienemmät kustannukset – korko voi olla pienempi.

Vakuus tai takaus tulee yleensä kyseeseen autoa, asuntoa tai venettä ostettaessa – ei niinkään tonnin tai parin kulutusluotossa.

Miten kilpailutus onnistuu?

Kulutusluoton kilpailuttaminen onnistuu muutamalla eri tavalla.

Jos kilpailutat itse:

 1. Ota selvää eri lainapalveluista. Me tarjosimme jo ylempänä hyvän listan tarjoajista.
 2. Vertaa palveluissa listattujen luottojen suuruuksia, laina-aikoja ja kuluja.
 3. Jos haet isompaa lainaa, pyydä tarjous ainakin 2-3 eri yhtiöltä.
 4. Täytä hakemus ja tee sopimus parhaan tarjoajan kanssa.

Jos jätät kilpailutuksen verkkopalvelulle:
Siirry yhteen suosittelemistamme kilpailutussivustoista. Suosikkimme ovat Lendo.fi ja OmaLaina.fi.

Nämä palvelut ovat sinulle täysin ilmaisia. Ne hoitavat kilpailutuksen puolestasi – sinä saat lainatarjouksen käyttöösi ja voit tunnistautumalla suositeltuun palveluun täyttää itse hakemuksen.

Nyt tiedät mikä kulutusluotto on ja miten haet sellaista ilman vakuuksia ja takaajia netistä.