Ensilaina jopa ilman kuluja ja korkoja

Ensilaina ilman kuluja

Etsitkö ilmaista ensilainaa? Muutamat suomalaiset lainapalvelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden ottaa ensimmäinen laina ilman korkoja ja kuluja. Miksikö? Koska ne haluavat, että sinä rekisteröidyt heidän asiakkaakseen. Vaikka ilman kuluja.

Kuluttomat ensilainat

Vivus.fi – 10-400 euron ensilaina ilmaiseksi

Kuluton Vivus ensilainaVivus.fi on tuttu niin TV:stä, erilaisista sponsoroinneista kuin kadunvarsimainoksistakin. Vivus on tarjonnut suomalaisille ilmaisen ensimmäisen pikalainan aina 400€ asti jo useiden vuosien ajan.

Miten Vivus-laina ilman kuluja toimii?

  • Tunnistaudut palveluun.
  • Haet 10-400 euron suuruisen pikavipin.
  • Maksat saman summan 30 vuorokauden päästä takaisin.

Sinulta ei veloiteta mitään kuluja tai korkoja tässä vaiheessa. Jos nostat toisen lainan Vivukselta, siitä otetaan hinnaston mukaisesti sitten kulut.

Aivan kuten kaikki muutkin lainapalvelut, myös Vivus vaatii, että tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksilla – että olet Suomen kansalainen, asut suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Ikäraja ilmaiselle ensilainalle on 20 vuotta.

Limiitti.fi – 100-500€ ensilaina ilman korkoa

Ensimmäinen laina ilman kuluja LimiitistäLimiitti.fi myöntää 100-500 euron suuruisen ensilainan ilman korkoa ja kuluja.

Limiitin luotot ovat muodoltaan niin sanottuja toistaiseksi voimassa olevia jatkuvia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi luottorajan, josta voit nostaa rahaa samaan tapaan kuin luottokortilta. Voit siis nostaa haluamasi kokoisia summia juuri silloin kun itse rahaa tarvitset. Takaisinmaksu hoituu joko kuukausierissä tai isompana summana kerralla.

Uudet asiakkaat saavat 100-500 euron suuruisen ensinoston ilman korkoja ja kuluja. Maksat siis vain sen summan, minkä nostatkin.

Hyviä palveluita ensilainan hakemiseen

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Mikä on suosituin summa?

Vaikka tarjotut luottosummat ovat Suomessa kasvaneet vuosi vuodelta, on 200 euron pikavippi yhä se suosituin ensilainan suuruus. 200 eurolla hoitaa suuren osan nopeista äkillisistä rahantarpeista.

Lisäksi tämän kokoisia vippejä saa ilman korkoja ja kuluja useista eri lainapalveluista. Isompia tuhansien eurojen luottosummia ei tarjota kuluttomina.

Miten välttää velkakierre?

Sinun tulee ymmärtää, että vaikka voit saadakin lainaa ilman kuluja ja korkoja, ei sitä kannata ihan huvin vuoksi hakea. Esimerkiksi humalainen baari-ilta ja muut hurvittelut ovat erittäin huonoja vaihtoehtoja ensilainan käyttämiseen. Lainaa ei tule hakea huvin vuoksi.

Sekä pienemmät pikalainat että suuremmat kulutusluotot on tarkoitettu vain ja ainoastaan väliaikaisten ylimääräisten rahantarpeiden kattamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi lasten ja kotieläinten lääkärikulut, hajonneen auton pakollinen korjaaminen tai jonkin välttämättömän elektronisen laitteen kuten puhelimen korjaaminen.

Jos olet sataprosenttisen varma, että kykenet hoitamaan lainan ajallaan pois, voit harkita summan käyttämistä myös muuhun tarkoitukseen kuten matkailuun tai jonkin tarpeellisen tuotteen hankkimiseen. Suosittelemme kuitenkin miettimään näitä tarpeita pitkään ja hartaasti. Ensilainaa ei kannata ottaa turhaan.

Kun ensimmäinen vippi on kerran otettu, tuntuu toisen hakeminen paljon helpommalta. Ja tämä on huono asia.

Älä ikinä ota toista lainaa kattamaan vanhan luottosi kuluja. Tiputa ennemmin elintasoasi: syö nuudeleita, vähennä huvittelua ja vaihda autoilu polkupyöräilyyn tai kävelyyn. Jos et tiedä miten saisit nipistettyä kuluistasi, lue artikkelimme miten säästäminen arjessa onnistuu.

Näin haet ensilainaa

Tavallisesti ensimmäinen laina pitää hakea netissä. Tämä johtuu siitä, että sinulta vaaditaan verkkopankkitunnuksilla tunnistautuminen palveluun. Ensilainaa ei voida myöntää, jos henkilöllisyyttäsi ei ensin varmenneta.

Lainanhaun vaiheet voivat vaihdella hieman palvelusta riippuen, mutta yleisesti ottaen prosessi kulkee seuraavasti:

  1. Siirry valitsemaasi lainapalveluun. Esimerkiksi Vivus.fi ja Limiitti.fi ovat hyviä valintoja ensimmäisen pienen lainan ottamiseen.
  2. Tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla.
  3. Valitse lainasumma.
  4. Lähetä hakemus. Se käsitellään muutamassa minuutissa (palveluiden aukioloaikoina).
  5. Saat rahat tilillesi.
  6. Maksat summan takaisin määritettyyn eräpäivään mennessä.

Ensimmäisen lainan hakemisen yhteydessä voit useissa palveluissa luoda itsellesi oman PIN-koodisi tai salasanasi. Myöhemmin voit hakea lainaa puhelimella tai verkosta kirjautumalla sisään ja käyttämällä omia tunnuksiasi.

Muista, että vaikka ensilainaa saa ilmaiseksi netistä – ei lainaa tule ikinä hakea turhaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *