Laina joka toimii kuin luottokortti kännykässä

Laina joka on kuin luottokortti kännykässä

Oletko kuulluut mainoslauseen “kuin luottokortti kännykässä”. Me ainakin olemme. Moni miettii miten tämä puhelimen avulla haettava luotto sitten oikeasti toimii. Me päätimme ottaa selvää ja listata parhaat kännykällä haettavat luotot!

Mennään ensin ihan perusteisiin: Kännykkä ei virallisesti ole luottokortti, vaan puhelimen avulla voit nostaa joustoluotosta juuri sen kokoisia lainasummia, kuin itse sillä hetkellä tarvitset.

Näin homma oikeasti toimii.

  1. Teet luottosopimuksen rahoitusyhtiön kanssa – saat käyttöösi lainaa tiettyyn ylärajaan (esim. 5000€) asti.
  2. Kun tarvitset rahaa, lähetät tekstiviestin rahoitusyhtiön järjestelmään. Voit määrittää paljonko rahaa tarvitset, esim. 100, 1000, 2000 tai jopa 5000 euroa.
  3. Rahoituspalvelu lähettää rahat tilillesi välittömästi. Saat tekstiviestillä varmistuksen siitä, että rahat ovat tililläsi.
  4. Käytät rahat miten itse parhaaksi katsot.
  5. Maksat lainan takaisin joko kerralla tai osamaksulla.
Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Kulut & hinta

Mutta mitä lainan ottaminen kännykällä sitten maksaa? Se riippuu tietysti lainayhtiöstä. Sinun tulee tutustua lainapalvelun käyttöehtoihin ja hinnastoon aina etukäteen.

Osa palveluista perii erillistä tilinhoitokulua joka kuukausi – toiset taas eivät.

Tavallisesti kuluihin sisältyy muun muassa nostokulu (per nosto), lainan korot sekä mahdollinen kuukausimaksu tai tilinhoitokulu hieman palvelusta riippuen.

Muutamat yhtiöt tarjoavat myös ensimmäisille 30 päivälle korottoman maksuajan.

Usein osamaksu määräytyy lainasumman mukaan. Kuukausittainen minimilyhennys saattaa olla esimerkiksi 10 prosenttia lainasummasta, mutta aina minimissään 50 tai 100 euroa – hieman valitsemastasi lainapalvelusta riippuen.

Kuka voi hakea?

Voit hakea itsellesi luottokortin kännykkään, jos olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja sinulla on luottotiedot kunnossa. Tietysti oletuksena on, että sinulla on myös matkapuhelin ja matkapuhelinliittymä.

Yksittäiset rahoitusyhtiöt eivät joudu perustelemaan luottopäätöksiään. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa, ei sinulle myöskään myönnetä lainaa.

Onko lainan hakeminen turvallista?

Kyllä on. Sinun tulee nimittäin tunnistautua lainapalveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, kun teet luottosopimuksen.

Lisäksi jokainen rahan nosto vaatii PIN-koodin käyttöä. Vaikka siis nostatkin rahaa tekstiviestillä, tarvitsee sinun tietää oma PIN-koodisi (saat sen palvelusta tunnistautumisen yhteydessä).

Tietysti lainan maksaminen takaisin on täysin sinun vastuullasi. Jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin ja tarvitset vain ylimääräistä likviditeettiä, on joustoluotto turvallinen vaihtoehto.

Jos vastaavasti olet ottanut jo useita luottoja ja niistä on selvästi haittaa elämällesi, ota yhteyttä paikkakuntasi velkaneuvontaan. Ylivelkaantuminen ja vippikierre eivät ole kenellekään hyväksi – ei sinulle eikä rahoitusyrityksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *