Hae joustoluotto netistä

Mikä joustoluotto on? Se on käytössäsi oleva vakuudeton luotto, josta voit siirtää tilillesi juuri haluamasi kokoisen rahasumman.

 1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja täytä hakemus.
 2. Saat luottopäätöksen.
 3. Nosta rahaa haluamasi summa (maksimi määräytyy sopimuksesi ja valitsemasi lainatarjoajan mukaan).
Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Voit saada käyttöösi esimerkiksi vapaan joustoluoton aina 20 eurosta 3 000 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että voit maksimissaan tehdä 3 000 euron suuruisen noston – mutta sinun ei missään nimessä ole pakko ottaa tätä koko summaa tilillesi.

Voit halutessasi tehdä vaikkapa 500 euron noston. Tällöin maksat kulut ja korot vain tästä 500 euron lainasta – et koko 3 000 euron joustoluotosta.

Miksi valita tällainen joustava luotto?

Joustoluotto on edullinen ja kätevä vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle ja kulutusluotolle. Se mukautuu juuri sinun rahatilanteeseesi, sillä voit valita tarkkaan kuinka paljon rahaa haluat tilillesi.

Lisäksi luottosopimuksen tekeminen on lähes kaikilla lainatarjoajilla ilmaista – maksat siis vain joustoluoton käytöstä. Jos et tarvitse lainarahaa esimerkiksi tässä tai ensi kuussa, ei sinulle synny näistä kuukausista mitään kulujakaan.

Tämän tyyppisiä joustavia luottosopimuksia tarjoavat niin pankit kuin erilliset rahoituslaitokset eli lainayhtiöt. Hieman palvelusta riippuen, lainan ottamisen kuluihin voi sisältyä pelkkä korko tai korko ja erillinen nostoprovisio, joka siis veloitetaan sinulta joka kerta kun teet erillisen noston. Nostopalkkio tai -provisio on tavallisesti jotain 5 ja 20 prosentin väliltä riippuen palvelusta ja nostettavasta summasta.

Esimerkki käytöstä

 1. Teet pankin tai luottoyhtiön kanssa sopimuksen luotosta ja lainan enimmäismääräksi sovitaan vaikkapa 5 000 euroa.
 2. Viikkoa myöhemmin tarvitset rahaa ja päätät nostaa tilillesi 2 000 euroa.
 3. Sopimuksen mukaisesti alat maksaa lainasummaa kuukausierissä takaisin. Osa kuukausierästä on aina koron maksua – osa lyhennystä.
 4. Jatkat kuukausierien maksua, kunnes koko ottamasi lainasumma on maksettu takaisin.
 5. Sinulla on jälleen 5 000 euron limiitti käytössäsi, josta voit nostaa haluamasi summan tilillesi.

Etuja

 • Joustava ja sopeutuu juuri sinun sen hetkisiin rahatarpeisiisi.
 • Nopea. Koska lainasopimuksen teon yhteydessä sinulle on jo myönnetty lainaa – on rahojen nostaminen tekstarilla tai verkosta todella nopeaa.
 • Maksat korkoja vain siitä summasta, jonka nostat.

Haittoja

 • Joustoluotosta voi pahimmassa tapauksessa tulla tapa, joka jatkuu kuukaudesta toiseen. Vaikka se lainana on suhteellisen edullinen, on parempi suunnitella omat kulut niin, että lainaa ei tarvita joka kuukausi.
 • Tarjonta laajaa ja eri lainatarjoajien vertailu on joskus vaikeaa.

Nyt tiedät mikä joustoluotto on ja miten sitä haetaan netistä. Me olemme tässä artikkelissamme tarjonneet sinulle myös muutamia hyviä ehdotuksia niistä palveluista, joista lainan hakeminen on meidän mielestämme parasta tehdä.