Edullinen autolaina netistä

Hae edullista autolainaa helposti netistäAutolaina on nykyään suhteellisen vaivatonta ja helppoa hakea netistä. Lainaa auton ostoon tarjoavat sekä useat autoliikkeet että erilliset luottoyhtiöt. Perinteisesti autoliikkeiden rahoitukseen tarjotaan 1-5 vuoden maksuaikaa. Lisäksi rahoituksen saamiseen vaaditaan yleensä noin 5-25 prosentin käsiraha. Käsirahan suuruus riippuu tietysti ostettavan auton hinnasta ja itse liikkeestä. Luonnollisesti vaihdossa tarjottava auto pienentää tarvittavaa käsirahaa (tai poistaa tarpeen käsirahalle kokonaan).

Toinen vaihtoehtosi on ottaa autolaina suoraan erilliseltä luottoyhtiöltä. Tässä vaihtoehdossa on etuna sen vakuudettomuus: saat autolainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 20 000 – 40 000 euroa. Lopullinen lainatarjous ja maksimisumma riippuvat lainayhtiöiden kohdalla yleensä tuloistasi.

Toinen vaihtoehto on käyttää itse ostettua autoa vakuutena. Lähes kaikki autoliikkeet tekevät näin. Jos et siis saa maksettua lainaa pois, autosi tullaan hakemaan.

Jos tekemäsi lainasopimus on ns. osamaksusopimus, on rahoitusyhtiö tai autoliike auton virallinen omistaja aina siihen päivään saakka, kun saat viimeisenkin osamaksun erän maksettua pois.

OmaLaina Logo

Hae lainaa!
Kilpailuttaa lainatarjoajat puolestasi.

Summat 100 € - 50 000 €

Palvelun käyttö on sinulle ilmaista.
hae-lainaa
Saldo LogoAivan kuin luottokortti - mutta ilman korttia!

Saat käyttöösi jopa 5000 euron luoton, josta nostat juuri haluamasi kokoisia summia!
hae-lainaa
Euroloan LogoLuotettava ja vastuullinen kumppani rahoitusasioissa.

Luottoraja jopa 5 000 €.
hae-lainaa
Limiitti Logo
50-500 euron ensilainan ilman kuluja ja korkoja. Maksuaika 30 päivää.

Tarjolla myös jopa 3000€ suuruinen joustava luottovaihtoehto!
hae-lainaa
Lainasto LogoSaat käyttöösi 2000€ suuruisen joustavan limiittiluoton.

Hakeminen on maksutonta. Voit nostaa haluamasi summan - ja maksat kulut vain nostamastasi summasta.
hae-lainaa
Everyday LogoEveryday on kuin luottokortti kännykässä.

Saat käyttöösi 2000€ luottorajan ilman vuosimaksuja tai piilokuluja.
hae-lainaa
Bigbank Logo
2000 - 20 000 euron suuruista lainaa kaikkiin tarpeisiin.

Ilman vakuutta jopa 10 000 euroa 6-72 kk laina-ajalla.

Yhteishakija (yhdessä esim. kumppanisi kanssa) voi saada jopa 20 000 euroa 6-120 kk maksuajalla.
hae-lainaa

Entäs vakuutus? Tarvitsenko kaskoa?

Kyllä. Yleensä autoliikkeet vaativat, että heidän rahoittamiinsa ajoneuvoihin otetaan Kasko-vakuutus. Kyse voi olla joko täysikaskosta tai osakaskosta, hieman liikkeestä riippuen.

Osa autokaupoista tarjoaa myös vakuutuksia, joiden kulut sisältyvät suoraan luoton maksueriin. Voit lukea lisää autovakuutuksista täältä.

Voinko hakea autolainan pankista?

Pankista autolainaa saa yleensä kulutusluoton tai joustoluoton nimellä. Moni yhdistää autoa varten hankitun rahoituksen asuntolainaansa. Näin lainan todellisena vakuutena toimii asunto – ei ajoneuvo. Lainan yhdistäminen asuntolainaan on kätevää, jos tiedät, että pystyt hoitamaan koko summan takaisinmaksun. Tapa nimittäin pienentää autolainasta maksettavaa korkoa merkittävästi. Samalla rahoituksen maksimimäärä on yleensä suurempi kuin pelkällä vakuudettomalla tai ajoneuvoa vakuutena käyttävällä lainalla.

Mitä vaatimuksia rahoituksen saamiseen on?

  • Ikä: Sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen. Yleensä ikäraja on tosin hieman tätä korkeampi – esim. 20 tai 21 vuotta.
  • Työtilanne: Sinulla tulee olla vakituinen työpaikka, josta saat tuloja rahoituksen takaisinmaksuun.
  • Suomalaisuus: Usein vaatimuksena on myös vakituinen asuinpaikka Suomessa. Ei välttämättä aina Suomen kansalaisuus – mutta joskus sitäkin vaaditaan.
  • Puhtaat luottotiedot: Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.
  • Luonnollisesti lopullinen valinta on sinun. Voit vertailla eri lainavaihtoehtoja sekä niiden kuluja ja korkoja kätevästi netistä. Myös autolainan kilpailuttaminen onnistuu – etenkin jos haet lainaa auton ostoon ilman vakuuksia ja takaajia.