Edullinen autolaina netistä

Hae edullista autolainaa helposti netistäAutolaina on nykyään suhteellisen vaivatonta ja helppoa hakea netistä. Lainaa auton ostoon tarjoavat sekä useat autoliikkeet että erilliset luottoyhtiöt. Perinteisesti autoliikkeiden rahoitukseen tarjotaan 1-5 vuoden maksuaikaa. Lisäksi rahoituksen saamiseen vaaditaan yleensä noin 5-25 prosentin käsiraha. Käsirahan suuruus riippuu tietysti ostettavan auton hinnasta ja itse liikkeestä. Luonnollisesti vaihdossa tarjottava auto pienentää tarvittavaa käsirahaa (tai poistaa tarpeen käsirahalle kokonaan).

Toinen vaihtoehtosi on ottaa autolaina suoraan erilliseltä luottoyhtiöltä. Tässä vaihtoehdossa on etuna sen vakuudettomuus: saat autolainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 20 000 – 40 000 euroa. Lopullinen lainatarjous ja maksimisumma riippuvat lainayhtiöiden kohdalla yleensä tuloistasi.

Toinen vaihtoehto on käyttää itse ostettua autoa vakuutena. Lähes kaikki autoliikkeet tekevät näin. Jos et siis saa maksettua lainaa pois, autosi tullaan hakemaan.

Jos tekemäsi lainasopimus on ns. osamaksusopimus, on rahoitusyhtiö tai autoliike auton virallinen omistaja aina siihen päivään saakka, kun saat viimeisenkin osamaksun erän maksettua pois.

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Entäs vakuutus? Tarvitsenko kaskoa?

Kyllä. Yleensä autoliikkeet vaativat, että heidän rahoittamiinsa ajoneuvoihin otetaan Kasko-vakuutus. Kyse voi olla joko täysikaskosta tai osakaskosta, hieman liikkeestä riippuen.

Osa autokaupoista tarjoaa myös vakuutuksia, joiden kulut sisältyvät suoraan luoton maksueriin. Voit lukea lisää autovakuutuksista täältä.

Voinko hakea autolainan pankista?

Pankista autolainaa saa yleensä kulutusluoton tai joustoluoton nimellä. Moni yhdistää autoa varten hankitun rahoituksen asuntolainaansa. Näin lainan todellisena vakuutena toimii asunto – ei ajoneuvo. Lainan yhdistäminen asuntolainaan on kätevää, jos tiedät, että pystyt hoitamaan koko summan takaisinmaksun. Tapa nimittäin pienentää autolainasta maksettavaa korkoa merkittävästi. Samalla rahoituksen maksimimäärä on yleensä suurempi kuin pelkällä vakuudettomalla tai ajoneuvoa vakuutena käyttävällä lainalla.

Mitä vaatimuksia rahoituksen saamiseen on?

  • Ikä: Sinun tulee olla vähintään täysi-ikäinen. Yleensä ikäraja on tosin hieman tätä korkeampi – esim. 20 tai 21 vuotta.
  • Työtilanne: Sinulla tulee olla vakituinen työpaikka, josta saat tuloja rahoituksen takaisinmaksuun.
  • Suomalaisuus: Usein vaatimuksena on myös vakituinen asuinpaikka Suomessa. Ei välttämättä aina Suomen kansalaisuus – mutta joskus sitäkin vaaditaan.
  • Puhtaat luottotiedot: Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.
  • Luonnollisesti lopullinen valinta on sinun. Voit vertailla eri lainavaihtoehtoja sekä niiden kuluja ja korkoja kätevästi netistä. Myös autolainan kilpailuttaminen onnistuu – etenkin jos haet lainaa auton ostoon ilman vakuuksia ja takaajia.