Lainaa 2000 € netistä

Heti lainaa 2000 € netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Iskikö yllättävät rahantarve? Kattaisiko 2000 euron laina kaikki kulusi ja tarpeesi? Apu on lähellä, sillä netistä voi hakea lainaa 2000 euroa nopeasti ja helposti.

Suurin osa tämän suurusluokan luotoista on niin sanottuja luottotilejä tai joustoluottoja. Siis jatkuvamuotoisia kulutusluottoja: kun saat positiivisen luottopäätökset, voit itse nostaa luottotililtä minkä tahansa summan 50 ja 2000 euron väliltä.

Muista, että kyseessä on suhteellisen suuri rahasumma. Muista siis suunnitella takaisinmaksu jo ennen lainan hakemista. Hae vain sellaista 2000€ lainaa, jonka voit varmasti maksaa takaisin.

Katso alta suositellut palvelut

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Ilman vakuuksia ja takaajia

Lähes kaikki netistä haettavat kahden tonnin luotot ovat vakuudettomia. Saat siis 2000€ lainan ilman vakuuksia ja takaajia.

Käytännössä tämä mahdollistaa luoton hakemisen ja myöntämisen todella nopeasti.

Voit saada rahat tilillesi käytännössä heti – vain muutamassa minuutissa positiivisen luottopäätöksen jälkeen.

Luonnollisesti ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävissä lainoissa korot ja kulut ovat korkeammat kuin niissä luotoissa, joissa on käytössä jonkinlainen takaus. Miksikö? Koska vakuudeton ja pantiton laina on aina myöntäjälleen suurempi riski kuin vakuudellinen.

Esimerkiksi jonkin esineen käyttäminen panttina tarjoaisi lainaajalle turvaa tilanteessa, jossa ottaja ei kykene maksamaan lainasummaa tai osaa siitä takaisin.

Suuremmissa lainoissa, esimerkiksi auto- ja asuntolainoissa, vakuudet vaaditaankin aina. Pienemmissä heti myönnettävissä kulutusluotoissa ei kuitenkaan vakuuksia tarvita.

Vaatimukset

Mitä hakijalta vaaditaan? Vaatimukset ovat tavallisesti hyvin yksinkertaisesti.

  • Yli 21 vuoden ikä (joissain palveluissa 20 riittää)
  • Suomen kansalaisuus
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilitunniste tunnistautumiseen
  • Suomalainen pankkitili
  • Puhelinliittymä hakijan nimissä
  • Sähköpostiosoite laskun toimittamiseen (ei tarvita kaikissa palveluissa)
  • Puhtaat luottotiedot

Luonnollisesti lainaa ei myönnetä luottotietonsa menettäneille henkilöille. Sinulla ei siis saa olla maksuhäiriömerkintää.

Muuten vaatimukset ja edellytykset ovat hyvin tavalliset. Jos olet siis hyvin taloutesi hoitanut täysi-ikäinen suomalainen, voit saada lainaa 2000 euroa heti netistä.

Kuinka pitkä 2000€ lainan takaisinmaksuaika on?
Luonnollisesti takaisinmaksuaika riippuu valitsemastasi palvelusta (lainan myöntäjästä) ja valitsemastasi maksuajasta. Usein sinä saat hakijana vaikuttaa takaisinmaksuajan pituuteen.

Suuri osa lainapalveluista tarjoaa noin 3-34 kuukauden mittaista maksuaikaa. Moni valitsee maksuajaksi 6 kuukautta, 12 kuukautta tai 24 kuukautta. Mutta mikä tahansa aika 3-34 kuukauden väliltä on monessa maksupalvelussa hyväksyttävä.

Tarkista tarkka takaisinmaksuaika aina palvelusta ennen lainan hakemista. Muista ottaa myös selvää, onko sinulla mahdollisuus hakea lyhennysvapaata kesken laina-ajan. Lyhennysvapaalla tarkoitetaan 1-3 kuukautta, joiden aikana maksat vain korot, mutta et lyhennä itse luoton pääomaa.

Kulut

Suurin osa lainafirmoista ottaa luotoista kuukausikoron ja erillisen nostoprovision. Nimensä mukaisesti nostoprovisio otetaan jokaisesta nostosta. Jos käytössäsi on 2000 euron suuruinen tililuotto, tarkoittaa nostoprovisio sitä, että maksat erillisen kulun aina kun teet uuden noston.

Nostosta tulevien kulujen lisäksi maksat luonnollisesti korkoa summallesi. Korko vaihtelee palvelusta toiseen.

Me emme voikaan tarkkaan kertoa sinulle mitkä 2000 euron lainan kulut tulevat olemaan. Sinun täytyy tarkistaa lainaehdot ja kulut valitsemastasi lainapalvelusta ennen luoton hakemista.

Älä ajaudu maksuvaikeuksiin

Emme missään nimessä suosittele sinua hakemaan 2000€ lainaa, jos et ole varma, että kykenet maksamaan sen takaisin.

Nettilainat ja joustoluotot on tarkoitettu väliaikaisten rahantarpeiden täyttämiseen. Niitä ei tule käyttää jokapäiväisen arjen rahoittamiseen joka ikinen kuukausi.

Älä siis nosta lainaa netistä enempää kuin sitä tarvitset. Ja älä hae luottoa, jos et sitä oikeasti tarvitse juuri nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *