Lainaa netistä

Hae lainaa netistä hetiTarvitsetko lainaa? Netistä sitä saa! Lainan hakemisen ei tarvitse olla aikaa vievää ja vaikeaa. Internet on pullollaan erilaisia sivustoja aina pienten pikalainojen tarjoajista suurempiin kulutusluottoyhtiöihin asti.

Me halusimme helpottaa tehtävääsi vielä entisestään – ja keräsimme tälle sivulle listan suomalaisille suunnatuista lainapalveluista.

Lainatarjoajat

Kaikki listamme lainapaikat täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Luotettava & turvallinen
  • Helppokäyttöinen
  • Ilman takaajia & vakuuksia

Hae luottoa 50 – 20 000 euroa

Arkadiarahoitus.fi
Arkadia Rahoituksen kautta löydät helposti ja nopeasti juuri itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonnasta.hae-lainaa
Bluefinance.fiIlmainen ensilaina 100 - 300 euroa ja lainapäätöksen saat heti.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa.
hae-lainaa
Euro24.fi
Euro24.fi myöntää luottotilejä, josta asiakas voi tehdä jatkuvia nostoja tarpeidensa mukaisesti. Luottojen suuruus on 100 - 2000 euroa.hae-lainaa
Haenyt.fiHaenyt.fi -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.hae-lainaa
Laina.fi
Laina.fi on luotettava ja turvallinen ratkaisua paikkaamaan arkielämän rahoitustarpeita aina 5000 euroon asti. Selkeä kulurakenne!hae-lainaa
OKMoney.fi
OK Moneyn limiitissä luottopäätös on aina 2100 euroa. Nostat lainasta vain tarpeesi mukaan ja laskun saat kerran kuukaudessa. Nostoissa ei ole rajoituksia, eikä muitakaan yllättäviä kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan nostamiseen ei lisätä avauspalkkiota tai nostopalkkiota.hae-lainaa
Risicum
Lainaa 5000€ asti nopeasti ja vaivattomasti. Uusille lainoille jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Saat luottopäätöksen minuuteissa.hae-lainaa

Miten lainaa haetaan?

Tavallisesti lainaa saa netistä yksinkertaisesti vahvistamalla henkilöllisyytesi, valitsemalla summan, täyttämällä vaaditut tiedot ja lähettämällä hakemuksen. Näin tietysti vain, jos luottotietosi ovat kunnossa.

Jos haet isompaa summaa, on sinun tietysti fiksua kilpailuttaa luottosopimus ennen hakemista.

Miten kilpailutus toimii?

Nykyisin kilpailuttaminen on tehty helpoksi. Sinun ei tarvitse erikseen vierailla kahdellakymmenellä eri verkkosivustolla ja kerätä Exceliin omaa pientä “tietokantaasi” koroista, kuluista ja rajoituksista.

Ehei, voit siirtyä yhteen suosituista kilpailutussivustoista. Esimerkiksi OmaLaina.fi, Lendo.fi ja Rahoituslaitos.fi kaikki kilpailuttavat lainat puolestasi. Sinä täytät hakemukseen tietosi, palvelu etsii sinulle halvimman vaihtoehdon ja antaa sinulle valmiin lainapäätöksen. Päätöksen jälkeen sinun tulee vain tunnistautua verkkopalveluun pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi jopa alle 24 tunnissa.

Kilpailuttaminen on ehdottomasti suositeltavaa isompien lainojen tapauksessa. Pienet pikavipit on helppo vertailla esimerkiksi tässä pikavippivertailussa.

Entä yhdistäminen?

Onko sinulla monta pientä lainaa – esimerkiksi 2-5 eri pikavippiä? Se ei ole hyvä. Voit harkita tässä kohtaa lainojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi luotoksi, joka olisi helpompi hoitaa. Muutaman isomman lainapalvelun kautta voit yhdistää myös suurempia kulutusluottoja – jopa 40 000 euroon asti.

Miksi yhdistäminen kannattaa? Kuukausittaiset lainanhoitokustannukset pienentyvät ja pysyt helpommin kärryillä omasta rahatilanteestasi.

Onko ilmaista lainaa olemassa?

Periaatteessa kyllä. Muutama pikavippifirma nimittäin tarjoaa ensimmäisen pienlainan kokonaan ilman kuluja. Siis ilman korkoja – ja ilman lainakuluja.

Maksat takaisin vain lainaamasi summan.

Näistä ilmaisen ensilainan tarjoavista yrityksistä tunnetuin lienee nykyään Vivus.

Mitä ovat nämä joustoluotot, joista kuulen aina?

Joustoluotot eli tililuotot ovat hieman kuin luottokortteja – mutta ilman fyysistä korttia. Ne ovat lainasopimuksia, jotka solmitaan sinun ja lainayhtiön välille.

Sopimuksen tekeminen ei kuitenkaan vielä tarkoita, että sinun olisi pakko nostaa jokin tietty summa rahaa tilillesi. Se vain antaa sinulle mahdollisuuden hakea lainaa netistä – tai puhelimella.

  1. Kirjaudut verkkopankkitunnuksillasi verkkopalveluun ja täytät hakemukseen tietosi.
  2. Saat lainapäätöksen nopeasti. Sinun ei ole kuitenkaan pakko vielä nostaa rahaa tilillesi.
  3. Kun tarvitset rahaa, lähetät vain tekstiviestin annettujen ohjeiden mukaisesti – tai teet noston verkossa.
  4. Rahat tulevat tilillesi.
  5. Käytät rahat miten itse haluat.
  6. Maksat ottamasi luoton takaisin osissa. (Maksat korot ja kulut vain nostamastasi summasta – et koko luottosi limiitistä.)

Eli voit saada esimerkiksi hyväksynnän 5000 euron luottolimiitille – mutta voit nostaa tekstarilla tai netistä esim. 200, 500, 1000 tai 2000 euroa kerrallaan juuri silloin kuin sitä tarvitset.

Sananen vastuullisuudesta

Muista, että olet itse vastuussa omasta taloudestasi.

Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä miten sinulla oikeasti menee. Onko sinulla riittävästi tuloja, jotta voit maksaa ottamasi luoton takaisin. Minkä kokoinen kuukausierä on sinulle sopiva? Onko sinulla varasuunnitelmaa, jos tilanteesi huononee yllättäen?

Muista, että lainaa ei kannata ikinä ottaa aikaisemman velan maksamiseen.

Jos olet ajautunut velkakierteeseen, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä oman paikkakuntasi velkaneuvontaan. Yhdessä velkaneuvojan kanssa voitte suunnitella sinulle parhaan keinon päästä irti velkakierteestä ja takaisin kestävän rahankäytön puolelle.

Hyvä perussääntö on, että älä ota lisälainaa ennen kuin edellinen luottosi on maksettu kokonaisuudessaan pois. Luonnollisesti tämä perussääntö pätee vain pikavippeihin ja kulutusluottoihin – ei niinkään suuriin asuntolainoihin ja autolainoihin.

Omalaina.fi:stä saat lainaa 100-50 000€

Omalaina.fi:stä saat lainaa 100-50 000€

Älä tuhlaa aikaasi – anna Omalainan kilpailuttaa 100-50000€ suuruinen laina puolestasi!

OmaLaina.fi on lainanvälittäjä. Sinä täytät vain yhden lainahakemuksen, mutta Omalaina hakee sinulle tarjouksen useilta eri rahoitusyhtiöiltä ja valitsee sinulle parhaan. Tämän jälkeen voit joko hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. Näin säästät lainojen kilpailutuksessa aikaa ja rahaa – Omalainan avulla!
Lue koko artikkeli

Lainatarjous netistä

Miten saat halvimman lainatarjouksen netissä? Kilpailuttamalla! Lue artikkelistamme miten saat halvimman lainatarjouksen käyttämällä suomalaisia lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat lainan puolestasi.
Lue koko artikkeli

Lainaa pienellä korolla

Olipa lainatarpeesi 500, 1000, 2000, 5000, 10 000 tai vaikka 20 000 euroa – tai mitä muuta tahansa – yksi asia on varma: haluat minimoida kaikki kulut ja saada lainaa niin halvalla kuin mahdollista.
Lue koko artikkeli

Ensilaina jopa ilman kuluja ja korkoja

Ensilaina jopa ilman kuluja ja korkoja

Etsitkö ilmaista ensilainaa? Muutamat suomalaiset lainapalvelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden ottaa ensimmäinen laina ilman korkoja ja kuluja. Miksikö? Koska ne haluavat, että sinä rekisteröidyt heidän asiakkaakseen. Vaikka ilman kuluja.
Lue koko artikkeli

Lainasto.fi lainaa 100-5000€ 3-36kk maksuajalla

Lainasto.fi lainaa 100-5000€ 3-36kk maksuajalla

Lainasto.fi on suomalainen pikalaina- ja kulutusluottopalvelu, joka myöntää lainaa aina 100 eurosta 5000 euroon asti.
Lue koko artikkeli

Lainaa 2000 € netistä

Lainaa 2000 € netistä

Iskikö yllättävät rahantarve? Kattaisiko 2000 euron laina kaikki kulusi ja tarpeesi? Apu on lähellä, sillä netistä voi hakea lainaa 2000 euroa nopeasti ja helposti.
Lue koko artikkeli

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Miksi niin monia haluaa hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vuonna 2017? Koska se on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen vakuudeksi.
Lue koko artikkeli

Pikavippi 18v

Pikavippi 18v

Kaikki vippifirmat eivät tarjoa lainaa 18-vuotiaille. Jos kuitenkin elät vastuullista elämää ja olet varma, että pystyt maksamaan lainasi takaisin, ei ole mitään estettä sille etteikö 18v voisi saada pikavippiä. Tässä artikkelissa kerromme mistä ja miten.
Lue koko artikkeli

Saldo.com lainaa jopa 5000 euroa

Saldo.com lainaa jopa 5000 euroa

Saldo.com on täysin uudenlainen laina.

Ai miksi? Koska haluat eroon turhista luottokorteista ja haluat käyttää helppoa ja yksinkertaista lainapalvelua, jossa maksat vain nostamastasi summasta.
Lue koko artikkeli

Taloyhtiön velkaantuminen – miten vaikuttaa asukkaaseen?

Taloyhtiön velkaantuminen – miten vaikuttaa asukkaaseen?

Taloussanomat uutisoi alkuviikosta, että taloyhtiöiden velan määrä kasvaa jatkuvasti. Statistiikat osoittavat, että taloyhtiöiden lainat ovat liki kolminkertaistuneet viimeisten kymmenen vuoden aikana.
Lue koko artikkeli